از کاربرد گریس پمپ ها در صنایع چه می دانید؟

تعریف گریس پمپ صنعتی


گریس پمپ ،نوعی پمپ روان‌کاری است که برای استفاده از گریس یا روان کار در یک یا چند نقطه از تجهیزات صنعتی طراحی شده است و معمولا در بخش‌های ساخت و خودرو و صنایع سنگین بسیار کاربرد دارد.

از نظر ظرفیت و گنجایش ،گریس پمپ‌های دستی ظرفیت کمتری دارند ولی گریس پمپ‌های سطلی و بزرگ‌تر می‌توانند بیش از180 کیلوگرم گریس را در خود نگه ‌دارند. این ابزارها متنوع هستند و برای گریس با ویسکوزیته‌های مختلف و نقاط متفاوت در تاسیسات صنعتی استفاده می‌شوند. کاربرد این پمپ‌ها در هر نقطه با توجه به سطوح و ویسکوزیته گریس متفاوت است.شما می توانید گریس پمپ مناسب کاربری خود را با توجه به ظرفیت مورد نیاز و نوع کاربرد آن از سایت تامین ابزارالات صنعتی پیرا صنعت انتخاب کنید.

مزایای استفاده از انواع گریس پمپ

 

گریس‌کاریِ مفید و سریع

افزایش ظرفیت نگهداری گریس یا روان کننده

تزریق هدفمند افزودنی های مفید

افزایش عملکرد اقتصادی

 

گریس کاری مفید وسریع : از یک سیستم روان‌کاری مرکزی چندنقطه‌ای برای کاربرد مقادیر مشخصی گریس در نقاط خاص استفاده کنید؛ چراکه تفنگ‌های دستی گریس‌کاری راندمان پایینی دارند و کاربرد آنها زمان‌بر است پس وقت و انرژی ارزشمندتان را برای استفاده از گریس در تمام قسمت‌های تجهیزات نکنید.

 

افزایش ظرفیت نگهداری: با ذخیره صدها کیلوگرم گریس در مخزن می‌توانید در طول روزو هفته از آن استفاده کنید که همین ویژگی موجب صرفه‌جویی قابل توجهی در وقت و انرژی می‌شود.

 

افزودنی‌های مفید: با استفاده از یک سیستم متمرکز می‌توانید از مواد بازدارنده اکسایش و عوامل ضد سایش در گریس استفاده کنید. کاربرد این افزودنی‌ها موجب ماندگاری بیشتر گریس شده و میزان سایش تجهیزات را کاهش می‌دهند.

 

عملکرد اقتصادی: پس از اینکه روی خرید یک گریس پمپ سرمایه‌گذاری می‌کنید در واقع در هزینه‌های تاسیسات صرفه جویی کرده‌اید؛ چراکه با کمک این دستگاه در زمان استفاده از گریس دستی صرفه‌جویی کرده و از گریس کمتری در طول فرآیندهای روزانه استفاده می‌کنید.

انواع گریس پمپ ها کدامند؟

  • گریس پمپ دستی
  • گریس پمپ بادی
  • گریس پمپ سطلی
  • گریس پمپ بشکه ای
  • گریس پمپ برقی

 

گریس پمپ دستی چیست؟

 

گریس پمپ دستی کوچک ترین نمونه مرسوم گریس پمپ در صنعت است البته اگر اسپری گریس را نادیده بگیریم ، گریس پمپ دستی همانطور که از نامش پیداست یک گریس پمپ می باشد که همه اجزای آن در یک دست قرار می گیرد و استفاده می شود ، ساختار گریس پمپ دستی بگونه ای است که از یک مخزن استوانه ای و یک فنر قدرتمند تحت فشار استفاده می کند و دارای یک اهرم است، که گریس یا روان کننده را به نازل خروجی گریس پمپ پمپاژ می کند.

گریس پمپ دستی در دو نوع اهرمی و تفنگی در بازار موجود است. در گریس پمپ دستی تفنگی گریس با فشار معکوسی که با مکانیسم ماشه با میل لنگ ایجاد می‌شود و به قطعه فنری در پشت روان‌کننده فشار می‌آورد، از دیافراگم خارج می‌شود. از این مدل گریس پمپ دستی معمولا برای گریس‌کاری در بخش‌های محدود و کوچک استفاده می‌شود.

در گریس پمپ دستی اهرمی، از مکانیسم ماشه استفاده نمی‌شود و گریس یا روان کننده با فشار برگشتی حاصل از فشاردادن اهرم و حرکت پیستون در بدنه از دیافراگم به نقطه هدف خارج می‌شود.

گریس پمپ دستی تفنگی
گریس پمپ دستی اهرمی

گریس پمپ بادی چیست؟

 

با پیشرفت تکنولوژی و توسعه روز افزون ماشین آلات صنعتی گریس پمپ بادی، ابزاری مهم برای نگهداری و رسیدگی به این تجهیزات به شمار میرود. گریس یک ماده جادویی با قابلیت های فراوان است که در صنعت بسیار نام آشنا و محبوب میباشد. خواص گریس موجب افزایش مصرف و محبوبیت آن در بین صنعتگران شده است به طوری که میتوانید در اکثر تعمیرگاه انواع اتومبیل نظیر ماشین سبک، سنگین و اتوبوس، ماشین آلات راه و شهرسازی و حتی کارخانه جات صنعتی این ماده را مشاهده کنید و توانسته خود را به عنوان یک ماده روانکاری عالی اثبات کند.

گریس پمپ بادی تمامی این شرایط برای شما فراهم میکند. از گریس  پمپ پنوماتیک یا بادی، می‌توان در چندین سیستم گریس‌کاری یا روان‌کاری استفاده کرد. این پمپ فشار هوای ثابتی را ایجاد می‌کند تا گریس ویسکوز از میان خطوط سیستم عبور کند. در بیشتر پمپ‌ها از پیستون آلیاژی سبک و واشر لاستیکی مقاوم به روغن استفاده می‌شود. پیستون از جنس فولاد سخت‌شده است؛ خطر آسیب را کاهش داده و به انتقال گریس در تمام سیستم کمک می‌کند.

از نظر فنی پیستون در یک بدنه فولادی قرار می‌گیرد. بعضی از پمپ‌ها سایز کوچکی دارند و جمع‌و‌جور هستند و به‌راحتی روی ماشین‌آلات نصب می‌شوند. بعضی دیگر هم بزرگ هستند و باید فضای بیشتری به آنها اختصاص داد. اگر در واحد تولیدی خود به سیستم بادی دسترسی دارید گریس پمپ بادی انتخاب ایده‌آلی برای شما است. این پمپ‌ها به دلیل وجود کمپرسور هوا یا باد، مصرف برق کمتری دارند و بسیار مقرون بصرفه هستند

گریس پمپ سطلی چیست؟

 

گریس پمپ های بادی سطلی کامل ترین نوع گریس پمپ بادی میباشند و به صورت یک پکیج کامل در اختیار مصرف کننده قرار میگیرند. گریس پمپ بادی سطلی با ظرفیت مخزن های 15 تا 50 لیتری تولید میشود و برای مصارف سنگین با حجم گریس کاری بالا مناسب می باشد.

گریس پمپ سطلی بادی دارای پمپ تقویت فشار باد میباشد و با اتصال فشار باد به پمپ آن را تا چند ده برابر تقویت میکند و با استفاده از یک صفحه لاستیکی به نام فالوور پلیت، گریس موجود داخل مخزن را تحت فشار قرار میدهد و به وسیله شلنگ مخصوص گریس را به تفنگ یا کلت گریس پمپ منتقل میکند. گریس پمپ های بادی دارای ابعاد و وزن بزرگتری نسبت به سایر گریس پمپ های بادی هستند و اغلب آنها دارای چرخ و دستگیره برای حمل و نقل آسان می باشند.

تعریف گریس پمپ سطلی

گریس پمپ بادی بشکه ای چیست؟

گریس پمپ بشکه ای، وسیله ای است جهت مکش و انتقال گریس جهت روانکاری پرتابل (سیار) و یا پر نمودن گریس پمپهای برقی و…. لذا جهت بالارفتن راندمان و طول عمر بیشتر می باشد، گریس پمپ بشکه ای در صنایع سنگین و پرمصرف با حجم ابرالات صنعتی بالا بسیار کاربرد دارد.از نظر شکل ظاهری گریس پمپ های بشکه ای بدون مخزن هستند و مستقیما داخل بشکه های 180 و 220 لیتری گریس تولید شده در کارخانه جات قرار میگیرند.

گریس پمپ بادی بشکه ای ، با استفاده از پمپ گریس خود، فشار هوا را تقویت می کند و با استفاده از نیروی مکش یا صفحه فالور پلیت گریس را به کلت گریس پمپ منتقل می کند. در صنایع صنعتی بزرگ نظیر فولاد و … که دارای تجهیزات و ماشین آلات متعددی هستند و حجم گریس زنی و روانکاری در آنها بسیار گسترده می باشد ، لزوم استفاده از گریس پمپ بادی بشکه ای حیاتی می باشد. برخی از گریس پمپ های بادی بشکه ای تنها دارای پمپ گریس و لوله میباشند اما مدل های حرفه ای تر آن با صفحه لاستیکی و چرخ و پایه تولید میشوند که باعث افزایش راندمان کاری و سهولت کار می گردد.

بررسی تخصصی انواع گریس پمپ بشکه ای
بررسی فنی گریس پمپ بشکه ای
گریس پمپ بشکه ای بدون مخزن
بررسی تخصصی گریس پمپ بادی سطلی
گریس پمپ بشکه ای

گریس پمپ برقی چیست؟

 

از گریس پمپ برقی بی‌صدا و قدرتمند برای ایجاد فشار متناسب در سیستم روانکاری، استفاده کنید. در گریس پمپ برقی جهت چرخش در توان پیوسته یا متناوب بی‌تفاوت است. موتورهای الکتریکی هنگام اتصال به یک کنترل‌گر و یک یا چند اپلیکاتور فشار کاری تا حدود 70 بار را در سیستم‌های متناوب ایجاد می‌کنند.

باوجود اینگه که گریس پمپ برقی در مقایسه با گریس پمپ پنوماتیک یا بادی ،مصرف انرژی بیشتری دارد؛ اما مدل‌های جدید این پمپ مصرف انرژی بهینه‌ای دارند. پمپ‌ها در مدل‌های به‌روز این ابزار از شفت‌های چدن هیدرولیک و فولاد کروم نیکل ساخته می‌شوند. شفت‌ها سخت شده، کربوره و سنگ‌زنی می‌شوند تا عملکرد قابل قبولی داشته باشند و بتوانید روی آن‌ها جهت افزایش راندمان سیستم روانکاری در صنایع مهم حساب کنید.

گریس پمپ های برقی، همچنین با توجه به توان و قدرتی که دارند امکان استفاده در خطوط تولید را دارند و این توانایی رو هم علاوه بر گریس پمپ های بادی دارند که گریس های با غلظت خیلی بالا را به نازل و گریس خورها پمپاژ می کنند .

انواع گریس پمپ برقی برند اس کا اف
معرفی انوع گریس پمپ برقی
generalsanat_vahid وب‌سایت
# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #

دیدگاهتان را بنویسید