توضیحات
دریل 13 چکشی گیربکسی توسن مدل 0028D
دریل 13 چکشی گیربکسی توسن مدل 0028D این محصول از برند شرکت توسن TOSAN می باشد و از یکی از محبوب ترین و پرطرافدار دریل گیربکسی توسن مدل0028D بازار می باشند این دریل دارای توان 810 وات، و دو حالت می باشد 1-دریل 2-دریل چکشی،به شیتی چپگرد و راستگرد است،درای سه نظام آچار خور تمام بدنه فلزی 13 میلمتری،دارای سیستم ضربه زن دار یا همان چکشی است،مجهز به کلید برق دیمردار به منظور کنترل سرعت چرخشه مته،مجهز به شستی قفل کن کلید برق به منظور سهولت در کار مداوم با ابزار،دسته دریل دارای ارگونومیک با پوشش ضد تعریق،دارای کابل برق 2 متری با روکش ضخیم،مجهز به گیربکس آلومینیومی مقاوم به منظور بهبود در عملکرد ابزار،دارای قطعات با کیفیت به منظور افزایش طول عمر ابزار است.برای مشتریان های که دنبال جنس خرکار می گردندد بهترین گزینه دریل توسن می باشد.

فرق دریل گیربکسی با دریل چکشی
تفاوت دریل گیربکسی و دریل چکشی تنها به کارکرد و نوع کاربرد آن ها محدود نمی شود. این دو دستگاه از لحاظ ساختاری با یکدیگر تفاوت دارند که در ادامه به مهم ترین آنها اشاره خواهیم کرد:
دریل چکشی اغلب برای سوراخ کردن سنگ، بتن و سیمان مورد استفاده قرار می گیرد. اما دریل گیربکسی برای باز و بسته کردن پیچ های بزرگ و سوراخکاری در قطرهای بالا کاربرد دارد.
دریل چکشی از کلاچ های بزرگی برخوردار است که در انتقال قدرت تأثیر زیادی دارد. سه نظام در دریل های چکشی، قابلیت اتصال به مته گرد و شش سر را دارد. اما در دریل های گیربکسی این قابلیت وجود ندارد.
همانطور که در ابتدا گفته شد، دریل چکشی عملکردی شبیه به چکش دارد. این دریل همانند مته دوار، از ضربات چرخشی برخوردار است. فرآیند چکشی این ابزار، یا وارد نمود ضربات پی در پی و سریع موجب شکستن مواد سخت و انجام حفاری می شود. دریل های چکشی یک کلید تنظیم سرعت دارند. دریل گیربکسی به صورت چرخشی به قطعه کار نیرو وارد می کند و برای پیچ های بزرگ در سطوح سخت مورد استفاده قرار می گیرد.
دریل چکشی عملیات سوراخ کاری را با وارد کردن ضربه همراه با چرخش انجام می دهد. این فرآیند همانند این است که با چکش بر روی مته مورد نظر، ضربه وارد نماییم. درحالیکه سوراخ کاری با دریل گیربکسی به صورت چرخشی است و هیچ نیرویی از اطراف به آن وارد نمی شود.
دریل گیربکسی از نظر ابعاد معمولاً از دریل چکشی کوچک تر و سبک تر است. همچنین گشتاور دریل های گیربکسی به گونه ای است که به مچ دست فشار کمی وارد می کند. در دریل های گیربکسی سه نظام قوی و قطور نیست و این دریل معمولاً در مکان هایی با دسترسی سخت مورد استفاده قرار می گیرد.
