کاربرد پولی کش های هیدرولیک

فروش و قیمت پولی کش هیدرولیک رولمان صنعت

پولی کش هیدرولیک چیست؟

دستگاه پولی کش هیدرولیک (HYDRAULIC PULLER) که به نام دستگاه پولیکش روغنی هم شناخته می شوند ابزاری است که از آن برای جدا کردن و بیرون کشیدن پولی ها ، بلبرینگ ها ، چرخ دنده ها و قطعات از روی شفت استفاده می شود.

پولی کش هیدرولیکی به نام های متفاوت و گوناگونی مانند :فولی کش هیدرولیک ، بلبرینگ کش هیدرولیک ، بیرینگ کش هیدرولیکی و فولی در آور هیدرولیکی شناخته می شود.

پولیکش هیدرولیکی از لحاظ کارکرد مشابه به پولی کش دستی می باشد. با این تفاوت که دارای سرعت ، قدرت و توان بالاتری می باشد.

 پولی کش هیدرولیک انواع و مدل های گوناگونی دارد. این پولی کش ها باتوجه به کاربرد و ویژگی هایی که دارندمورد استفاده قرار می گیرند.

پولی کش هیدرولیک در مراکز صنعتی و مکانیکی مانند کارخانه ها و یا تعمیرگاه ها مورد استفاده قرار می گیرد .همچنین از این وسیله برای تعمیر کردن انواع ماشین آلات صنعتی استفاده می شود .

برای طول عمر این محصولات از فولاد ضد زنگ و تقویت شده استفاده میشود. بازوهای فولادی پولی کش به طور همزمان به داخل رفته و خارج میشوند که این امر باعث جلوگیری از خم شدن بازوهای فولادی و همچنین جلوگیری از منحرف شدن از مسیر میباشد.

ایمنی پولی کش های هیدرولیکی بالا بوده و با قابلیت چرخش 360 درجه باعث سهولت در استفاده میشود.

پولی کش هیدرولیک

پولیکش هیدرولیک یا فولی کش هیدرولیک از نظر ساختار در دو مدل زیر طراحی می شود. هرکدام از آن ها دارای ویژگی و کاربردهای متنوعی می باشند که در ادامه توضیح داده خواهد شد :

–پولی کش هیدرولیک پمپ سرخود : در نوع پمپ سرخود سیستم های کلی آن که شامل جک و پمپ و انتقال می باشد بر روی پولیکش نصب شده است. نیاز به سرویس و نگهداری خاصی نداشته و فقط ممکن است بعد از مدتی ایراد استهلاکی یا نشت روغن پیدا کند که در این صورت نیاز به تعمیر دارد.

پولی کش هیدرولیک پمپ سرخود

پولی کش هیدرولیک پمپ جدا :  در مدل های پمپ جدا شارژ و تعویض روغن همچنین مراقبت شیلنگ الزامیست.

پولی کش هیدرولیک پمپ جدا

مزایای پولی کش هیدرولیک :

a-می توان گفت پولی کش هیدرولیک در مقایسه با پولی کش دستی دارای سرعت ، قدرت و امنیت بالاتری می باشد همچنین جنس بدنه این پولیکش های هیدرولیکی ساخته شده از فولاد ضد زنگ می باشد که باعث بالا رفتن طول عمر این وسیله می شود.

b-پولی کش های هیدرولیکی از نظر وزنی در مدل های گوناگونی از 5 تن تا 50 تن موجود می باشند.

c-قابلیت چرخش 360 درجه را دارا می باشد که این امر استفاده آسان تر از دستگاه را برای افراد فراهم می کند و  به دلیل اینکه دارای سرعت زیاد و قدرت بالایی می باشد بیشتر برای قطعات بزرگ قابل استفاده است.

d-بازوهای موجود در پولیکش هیدرولیکی به صورت همزمان داخل و خارج می شود که این کار موجب جلوگیری از خم شدن بازوها و جلوگیری از انحراف می باشد.

نحوه کار پولی کش

به طور کلیاستفاده از از فولی کش ساده و فاقد پیچیدگی می باشد و تنها مطابقت سایز پولی و نقطه اتکای شفت و همین طور تناسب ابزار با قطعه برای شروع کار کافیست.

بازوی متصل به پولی کش با قرار گرفتن پشت قطعه که معمولا که روی شفت قرار دارد نیروی کشش ایجاد کرده و فولی را بیرون میکشد.

برای جلوگیری از آسیب به قطعات و عدم ایجاد یک وضعیت خطرناک ابتدا از درگیر بودن همه فک ها اطمینان حاصل کنید و مد نظر داشته باشید. نیرو را به یک باره وارد نکنید زیرا در میانه راه نمیتوان ان را برگرداند.

generalsanat_vahid وب‌سایت

نظرات بسته شده است.