پرس هیدرولیک سی فریم یا C form Hydraulic press
- generalsanat_vahid
پرس هیدرولیک سی فریم چیست؟
C form Hydraulic press
دراین پرس کافی است برای تغییر شکل قطعه کار از فشار استفاده کنید.
پرس هیدرولیک C فریم ماشینی است که از فشار هیدرولیک برای پردازش فلز، پلاستیک، لاستیک، چوب، پودر و سایر محصولات استفاده می کند. معمولاً در فرآیندهای پرس و فرآیندهای شکل دهی پرس استفاده می شود.
تعریف دیگر از پرس هیدرولیک C فریم
پرس هیدرولیک ماشینی است که از یک پیستون هیدرولیک نسبتاً کوچک برای فشار دادن به مایع استفاده می کند و نیروی فشاری را به پیستون دیگری با مساحت بزرگتر منتقل می کند و نیروی مکانیکی متناسب با آن را ایجاد می کند.
پرس هیدرولیک به طور کلی از سه قسمت تشکیل شده است:
پیستون اصلی، سیستم قدرت و سیستم کنترل هیدرولیک. پرس های هیدرولیک به پرس های هیدرولیک شیری، پرس های هیدرولیک مایع و پرس های هیدرولیک مهندسی طبقه بندی می شوند. از پرس های هیدرولیک علاوه بر آهنگری و شکل دهی می توان برای صاف کردن، پرس کردن، بسته بندی، پرس بلوک ها و صفحات پرس نیز استفاده کرد.
عملکرد پرس هیدرولیک C فریم:
پرس های هیدرولیک برای خمش، شکل دهی، فلنجینگ و سایر فرآیندهای پرس مناسب هستند. آنها همچنین می توانند برای فرآیندهای پانچ و خالی کردن استفاده شوند. آنها اغلب در صنعت کشتی سازی، صنعت مخازن تحت فشار، صنایع شیمیایی و سایر صنایع استفاده می شوند.
فشار کل تولید شده توسط پرس هیدرولیک زیاد است و اغلب در آهنگری و مهر زنی استفاده می شود. پرس های هیدرولیک آهنگری به دو دسته پرس های هیدرولیک آهنگری قالبی و پرس های هیدرولیک آهنگری آزاد تقسیم می شوند. پرس های هیدرولیک آهنگری قالبی از قالب استفاده می کنند، در حالی که پرس های هیدرولیک آهنگری آزاد از قالب استفاده نمی کنند.
اصل کار پرس هیدرولیک C فریم چگونه است؟
اصل اساسی یک سیستم هیدرولیک انتقال نیرو از یک نقطه به نقطه دیگر از طریق یک مایع تراکم ناپذیر است. معمولا از روغن به عنوان یک محیط مایع استفاده می شود. این فرآیند معمولاً برای افزایش نیرویی که باید اعمال شود استفاده می شود. با استفاده از روغن یا مایعات دیگر، فشار از طریق مایع منتقل می شود. تراکم پذیری مایعات به طور کلی بسیار کم است، بنابراین در هیدرواستاتیک، مایعات تراکم ناپذیر در نظر گرفته می شوند. در مایعات ساکن غیرقابل تراکم، اثر نیروی خارجی در هر نقطه فوراً به تمام نقاط مایع منتقل می شود.
مشخصات پرس های هیدرولیک C فریم به طور کلی بر حسب نیروی کار اسمی یا تناژ اسمی بیان می شود.
انواع دیگر پرس های صنعتی کدامند؟
طبقه بندی بر اساس اصل: پرس هیدرولیک، پرس مکانیکی، پرس پنوماتیک.
طبقه بندی بر اساس عملکرد: پرس آهنگری، دستگاه پانچ، دستگاه خمش فشار و غیره.
طبقه بندی بر اساس ساختار: پرس مفصل بند، پرس پیچ و غیره.
طبقه بندی بر اساس کنترل: پرس های سنتی و پرس های سروو.
محیط کار پرس هیدرولیک سی فریم:
عملکرد مایع مورد استفاده توسط پرس هیدرولیک نه تنها انتقال فشار است بلکه اطمینان از قابل اعتماد بودن و عدم خورندگی قطعات کار دستگاه است. پرس هیدرولیک در ابتدا از آب به عنوان محیط کار استفاده می کرد و بعداً به امولسیونی تبدیل شد که با افزودن مقدار کمی روغن امولسیون شده به آب برای افزایش روانکاری و کاهش زنگ زدگی ساخته می شد.
سیال مورد استفاده برای پرس هیدرولیک بایدچه ویژگی هایی داشته باشد؟
دارای سیالیت مناسب و تراکم پذیری کم برای بهبود راندمان انتقال.
بتواند از زنگ زدگی جلوگیری کند.
خاصیت روان کنندگی خوبی دارند.
به راحتی مهر و موم شود.
عملکرد کاری پایدار و طولانی مدت بدون خرابی ارائه دهد.
بررسی تخصصی ساختار پرس هیدرولیک:
دو نوع سیستم محرک پرس های هیدرولیک عمدتاً شامل درایو مستقیم پمپ و درایو پمپ-انباشته می شود. در نوع درایو مستقیم پمپ، پمپ مستقیماً سیستم را هدایت می کند تا مایع کاری پرفشار را به سیلندر هیدرولیک ارائه دهد. یک شیر توزیع برای تغییر جهت تامین مایع و یک شیر تخلیه برای تنظیم فشار محدود سیستم استفاده می شود و به عنوان یک تسکین دهنده ایمنی عمل می کند. این نوع سیستم محرک ساختار ساده ای دارد و فشار را می توان به طور خودکار با توجه به نیروی کار مورد نیاز کاهش یا افزایش داد و مصرف برق را کاهش داد. با این حال، ظرفیت پمپ و موتور محرک آن توسط حداکثر نیروی کار و حداکثر سرعت کار پرس هیدرولیک محدود می شود. این نوع سیستم محرک بیشتر در پرس های هیدرولیک کوچک و متوسط و همچنین پرس های هیدرولیک آهنگری آزاد در مقیاس بزرگ که مستقیماً توسط پمپ ها هدایت می شوند استفاده می شود.
تقسیم بندی پرس های هیدرولیک از نظر ظاهری :
پرس های هیدرولیک عمدتاً به انواع چهار ستونی، تک ستونی (نوع C)، نوع افقی، قاب عمودی و پرس هیدرولیک جهانی تقسیم می شوند.
با توجه به کاربرد آنها به طور عمده به شکل دهی فلزی، خمشی، کششی، پانچینگ، شکل دهی پودری (فلزی، غیرفلزی)، فشرده سازی و اکستروژن تقسیم می شوند.
مزایای فرآیند پرس هیدرولیک برای هیدروفرمینگ در صنعت چیست؟
هیدروفرمینگ، همچنین به عنوان شکلدهی فشار بالا داخلی نیز شناخته میشود، فرآیندی است که در آن مایع فوقالعاده پرفشار بر روی یک لایه فلزی در قالب فشرده میشود و فلز را به شکل دیواره داخلی حفره قالب میکشد.
در مقایسه با فرآیندهای مهر زنی سنتی، فرآیند هیدروفرمینگ مزایای فنی و اقتصادی آشکاری در کاهش وزن، کاهش تعداد قطعات و قالبها، بهبود سختی و استحکام و کاهش هزینههای تولید دارد. به طور گسترده ای در بسیاری از زمینه های صنعتی استفاده شده است و روز به روز در صنعت خودروسازی مورد استفاده قرار می گیرد.
در صنایع خودروسازی، هوانوردی، هوافضا و سایر صنایع، کاهش جرم ساختاری برای صرفه جویی در انرژی در حین عملیات، هدف اصلی است که دنبال می شود. هیدروفرمینگ یک روند نوظهور در فناوری ساخت است و بیشتر و بیشتر برای شکلدهی پیشرفته سازههای سبک استفاده میشود.