یونیت یا پاورپک هیدرولیک

پاور-پک-هیدرولیک-چیست؟

 یونیت یا پاورپک هیدرولیک چیست؟

پاورپک هیدرولیک (همچنین به عنوان یونیت هیدرولیک نیز شناخته می شود) ترکیبی طراحی شده از تجهیزاتی مانند موتور، سیال، پمپ و مخزن است که برای ایجاد فشار شدید بر روی کالای ارائه شده کار می کند. برای انتقال انرژی از یک شی به جسم دیگر و مدیریت پاسخ اختصاصی کالا کار می کند. پاورپک های هیدرولیک برای مقابله با هر نوع و هر نوع ماده ای با ارائه سطوح شدید فشار، منبع تغذیه و پمپاژ قدرت شناخته شده اندtدرسیستم هیدرولیک برای جابه جایی قدرت وتوان از مکانی به مکان دیگر از سیالات استفاده می شود.به طورکلی یونیت یا پاورپک هیدرولیک را می توان اینگونه تعریف کرد( یونیت یا پاورپک ها بامتصل شدن به یک منبع محرکه,با استفاده از پمپ,جریان هیدرولیک را تولید می کنند وبا استفاده از شیرآلات هیدرولیکی کنترل فشار,جهت وجریان روغن مشخص می شود و درنهایت روغن برای انجام کار به عملگرهایی مانند سیلندر وهیدروموتور می رسد).ما در این مقاله به مورد زیر می پردازیم(پاورپک هیدرولیک چگونه کار می کند،کاربرد یونیت های هیدرولیک،پاورپک،اجزایی تشکیل دهنده،انواع پاورپک ها،انتخاب مناسب)می پردازیم

انواع-یونیت-یا-پاورپک-هیدرولیک
انواع یونیت یا پاورپک هیدرولیک

پاورپک هیدرولیک چگونه کار می کند

یونیت یا پاورپک هیدرولیک چگونه کار می کند؟
یک سیستم هیدرولیک از سیال محصور شده برای انتقال انرژی از یک منبع به منبع دیگر و متعاقبا ایجاد حرکت چرخشی، حرکت خطی یا نیرو استفاده می کند. پاورپک نیروی مورد نیاز برای این انتقال سیال را تامین می کند.

برخلاف پمپ‌های استاندارد، پاورپک هیدرولیک از شبکه‌های فشار چند مرحله‌ای برای حرکت سیال استفاده می‌کنند و اغلب دستگاه‌های کنترل دما را در خود جای می‌دهند. مشخصات مکانیکی و مشخصات یک واحد نیروگاه هیدرولیک نوع پروژه هایی را که می تواند برای آنها موثر باشد را دیکته می کند.

برخی از عوامل مهمی که بر عملکرد یونیت یا هیدرولیک تأثیر می‌گذارند محدودیت‌های فشار، ظرفیت توان و حجم مخزن است. علاوه بر این، ویژگی های فیزیکی آن، از جمله اندازه، منبع تغذیه، و قدرت پمپاژ نیز ملاحظات قابل توجهی هستند. برای درک بهتر اصول عملکرد و ویژگی های طراحی در یک واحد قدرت هیدرولیک، ممکن است نگاهی به اجزای اصلی یک مدل استاندارد مورد استفاده در سیستم های هیدرولیک صنعتی مفید باشد.

رولمان صنعت

کاربردهای پاورپک هیدرولیکی

از رایج ترین کاربردهای یونیت یا پاورپک هیدرولیکی می توان در منبع تغذیه آسانسورها وجک ها وهیدروموتورها نام برد.

از دیگر صنعت هایی که پاورپک هیدرولیک در آنها کاربرد دارد می توان به موارد زیر اشاره کرد:

ماشین آلات کشاورزی

 تراکتورها

 ماشین آلات ساختمانی 

 بالابرها

سیزرلیفت ها

 دستگاههای پرس 

درب های هیدرولیکی

 ماشین آلات صنعتی

به طور کلی در هرصنعتی که از سیستم های هیدرولیکی استفاده می کنند, یونیت ها هم در آنها کاربرد دارند.

کاربرد-یونیت-یا-پاورپک-هیدرولیک

 اجزای تشکیل دهنده یونیت هیدرولیک

یونیت یا پاورپک هیدرولیک از پنج جزء اصلی تشکیل شده است.اما بنابراینکه پاورپک چه مدل و نوعی باشد این اجزا متفاوت خواهندبود. اما برخی از اجزایی که در همه آنها مشترک است به شرح زیر می باشد:

یک واحد نیروگاه هیدرولیک بزرگ و بادوام که برای عملکرد تحت طیف وسیعی از شرایط محیطی ساخته شده است دارای ویژگی های طراحی متعددی است که از یک سیستم پمپاژ معمولی متمایز است. برخی از ویژگی های طراحی استاندارد عبارتند از:

آکومولاتورها:

ظروفی هستند که می توانند به محرک های هیدرولیک متصل شوند. آنها آب را از مکانیسم پمپاژ جمع آوری می کنند و برای ایجاد و حفظ فشار سیال برای تکمیل سیستم پمپاژ موتور در نظر گرفته شده اند.
پمپ های موتوری: یک واحد قدرت هیدرولیک را می توان به یک پمپ تک موتوری یا چندین دستگاه مجهز کرد که هر کدام دارای شیر انباشته کننده خود هستند. با یک سیستم پمپ چندگانه، معمولاً فقط یکی در یک زمان کار می کند.

مخازن:

مخزن یک واحد ذخیره سازی است که با حجم کافی برای تخلیه سیال در لوله ها به داخل آن طراحی شده است. به همین ترتیب، مایع محرک گاهی اوقات ممکن است نیاز به تخلیه به مخزن داشته باشد.

فیلترها:

یک فیلتر معمولاً در امتداد بالای مخزن نصب می شود. این یک واحد بای پس مستقل است که دارای موتور، پمپ و دستگاه فیلترینگ خود است. می توان از آن برای پر کردن یا خالی کردن مخزن با فعال کردن یک شیر چند جهته استفاده کرد. از آنجایی که آنها مستقل هستند، فیلترها اغلب در حین کارکرد واحد برق قابل تعویض هستند.

مبدل حرارتی و بخاری ها:

به عنوان بخشی از فرآیند تنظیم دما، یک خنک کننده هوا را می توان در نزدیکی یا پشت واحد فیلتر نصب کرد تا از افزایش دما از پارامترهای عملیاتی جلوگیری کند. به همین ترتیب، یک سیستم گرمایشی، مانند بخاری مبتنی بر روغن، می تواند برای افزایش دما در مواقع ضروری استفاده شود.

کنترل کننده های واحد قدرت:

واحد کنترل کننده هیدرولیک رابط اپراتور است که شامل کلیدهای برق، نمایشگرها و ویژگی های نظارت است. برای نصب و ادغام یک واحد قدرت در یک سیستم هیدرولیک ضروری است و معمولاً می توان آن را به صورت سیمی به واحد برق پیدا کرد.

 
اجزای-تشکیل-دهنده-یونیت-پاورپک-هیدرولیک

انواع پاورپک های هیدرولیک

این سیستم به سه نوع اصلی تقسیم می شود:

-پاورپک هیدرولیک استاندارد

 یونیت یا پاورپک های هیدرولیک استاندارد که از اجزای استاندارد تشکیل شده اند،از نرخ جریان (دبی) تا 100 لیتر بر دقیقه و فشار تا 700 بار برخوردار هستند و می توانند برای سیستم هایی که قدرت زیادی لازم دارند مناسب باشد.برای مثال سیستم های بالابر، ماشین های پانچ، جرثقیل و …

-یونیت هیدرولیک مینی

 یونیت هیدرولیک های مینی کاربرد های بسیار زیادی دارند و معمولا نرخ جریان (دبی) تا 30 لیتر بر دقیقه تولید می کنند و فشار کاری آن ها تا 350 بار است.این پاورپک ها مقرون به صرفه بوده و به راحتی نصب و استفاده می شوند.مینی پاورپک ها قابلیت اضافه کردن پمپ را دارند.از این پاورپک ها در بالابر های کوچک یا در های پارکینگ و … استفاده می شود.

-پاورپک هیدرولیک میکرو

مخزن هیدرولیک یا پاورپک های میکرو در واقع از نوع کامپکت هستند و در جاهایی که فضا برای نصب پاورپک کم باشد از آن ها استفاده می شود؛ مانند قایق های کوچک، دستگاه های کوچک و …

میکرو پاورپک ها توانایی تولید نرخ جریان تا 5 لیتر بر دقیقه و فشار 250 بار را دارند.این پاورپک ها معمولا با موتور DC کار می کنند.

یونیت-هیدرولیک-رولمان-صنعت

انتخاب پاورپک مناسب

انتخاب صحیح همه تجهیزات نصب شده همچنین پاورپک هیدرولیک ومحاسبات دقیق انتخاب آن موجب بالا رفتن راندمان و کاهش هزینه ها ودر نهایت افزایش طول عمر سیستم هیدرولیک می شود.انتخاب پاورپک در پروژه ها بسیار مهم است.زیرا مثلا اگر در کاری به پاور پک قدرتمندی نیاز نباشد وپاورپک بزرگی را انتخاب کنند,اجزای سیستم هیدرولیک به دلیل بالا بودن فشار کاری آن پاور پک ,ممکن است آسیب ببینند.همچنین اگر برای کارهای بزرگ پاور پک کوچک انتخاب شود موجب عدم کارکردن درست اجزا خواهد شد.

به همین جهت لازم است قبل از انتخاب پاورپک,توان مورد نیاز سیستم ونرخ جریان لازم را بدانید واز یک مشاور متخصص کمک بگیرید.

هرپاورپک سه مشخصه اصلی دارد که هنگام خرید باید به آنها توجه کرد:

توان اسمی:

بر اساس W یا kW که بیان گر قدرت موتور برای راه اندازی پمپ است.

نرخ جریان یا دبی اسمی:

بر اساس l/s یا l/min که میزان حجم مایع (روغن) که در واحد زمان به سیستم منتقل می شود را مشخص می کند.

فشار اسمی:

بر اساس Pa یا bar که مشخص کننده میزان فشاری است که می تواند تحمل کند.و بر اساس این سه مشخصه که روی هر پاورپکی نوشته شده است شما می توانید پاورپک متناسب با سیستم خود را انتخاب کنید. هم چنین شرایط محلی که پاورپک استفاده می شود نیز باید مورد توجه باشد.مثلا اگر دسترسی به برق وجود ندارد نباید پاورپکی را انتخاب کنیم که موتور الکتریکی داشته باشد.

اجزایی-پاورپک-چگونه-کار-می-کنند-
generalsanat_vahid وب‌سایت

نظرات بسته شده است.