نمایندگی الکتروموتور ABB

نمایندگی فروش الکتروموتور abb

  نمایندگی الکتروموتور abb (موتور الکتریکی)

 نمایندگی الکتروموتور abb

الکتروموتور abb چیست؟
موتور الکتریکی که به عنوان الکتروموتور نیز شناخته می شود، ماشینی است که انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی تبدیل می کند. بنابراین اساس هر حرکت مکانیکی است. ساختار کلی این موتورها بر اساس رسانایی است که حامل جریان الکتریکی است که تحت تأثیر میدان مغناطیسی قرار می گیرد. بنابراین این فرآیند منجر به اعمال نیرویی به هادی حامل جریان الکتریکی می شود که انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی تبدیل می کند. موتورهای الکتریکی به دو گروه دوار و خطی تقسیم می شوند.

با این حال، اکثر موتورهای الکتریکی از نوع چرخشی هستند. در نتیجه یک موتور الکتریکی دوار از دو قسمت تشکیل شده است: یک قسمت ثابت به نام استاتور که معمولاً در داخل موتور تعبیه شده است و یک قسمت متحرک به نام روتور. نیروی تولید شده توسط میدان مغناطیسی در استاتور باعث می شود روتور حول محور خود بچرخد. موتورهای الکتریکی بسته به ساختار داخلی خود می توانند با هر دو جریان AC و DC کار کنند.

الکتروموتور abb به طور گسترده در اتوماسیون صنعتی و خطوط تولید استفاده می شوند. جهت مشاوره و نصب خطوط تولید و همچنین خرید تجهیزات PLC اتوماسیون صنعتی و تجهیزات برقی می توانید با گروه صنعتی رولمان صنعت حاصل فرمایید.شرکت رولمان صنعت نمایندگی فروش موتور الکتریکی یا الکتروموتور abb در ایران می باشد و با بهترین قیمت و کوتاه ترین زمان تحویل می باشد.

نمایندگی موتور الکتریکی الکتروموتور abb

آشنایی با تعاریف و اصلاحات موتور الکتریکی یا الکتروموتور abb:

برای درک بهتر عملکرد و ساختار یک موتور الکتریکی، ابتدا باید با مفاهیم و اصطلاحات اولیه الکتریکی آشنا شویم.

جریان الکتریکی: میزان تغییر بار الکتریکی در طول زمان که با آمپرمتر بر حسب آمپر اندازه گیری می شود.
کار الکتریکی: تغییرات ولتاژ در طول زمان که بر حسب وات بر ثانیه اندازه گیری می شود.
ولت: اختلاف پتانسیل بین دو نقطه، که نیرویی ایجاد می کند که الکترون های آزاد را حرکت می دهد.
اختلاف پتانسیل: این کمیت باعث ایجاد جریان در مدار الکتریکی می شود. واحد آن ولت است و با استفاده از ولت متری که به موازات مدار قرار می گیرد قابل اندازه گیری است.
جریان نامی: مقدار جریانی که یک دستگاه می تواند بدون گرم شدن بیش از حد یا بیش از ظرفیت مکانیکی خود تحمل کند، جریان نامی نامیده می شود.
اهم: واحد مقاومت الکتریکی یعنی اگر ولتاژ یک ولت و جریان یک آمپر از مدار عبور کند، مقاومت یک اهم خواهد بود.
وات: میزان انرژی تولید شده در دستگاه را نشان می دهد.
میدان مغناطیسی: میدانی که توسط آهنربا ایجاد می شود و برای حرکت الکترون ها در سیم های رسانا استفاده می شود.

کاربردهای موتور الکتریکی یا الکتروموتور abb

در حالی که الکتروموتور به طرق مختلف مورد استفاده قرار می گیرند، در زیر کاربردهای متداول موتورهای DC بدون جاروبک و موتورهای پله ای ارائه شده توسط ASPINA ذکر شده است.

برنامه های کاربردی برای موتورهای DC بدون جاروبک
موتورهای DC بدون جاروبک با توجه به ویژگی‌های اندازه کوچک، خروجی بالا، نویز و لرزش کم و عمر طولانی، کاربردهای گسترده‌ای در کاربردهایی مانند سیستم‌های تهویه (تمیزکننده‌های هوا و سایر اشکال تهویه مطبوع)، لوازم خانگی، یخچال و فریزر دارند. آبگرمکن، دستگاه های فروش خودکار، دستگاه های کپی، چاپگر، پروژکتور، تجهیزات اداری، ابزار دقیق، وسایل نقلیه و تجهیزات پزشکی.

پایانه های مالی (ATM)، صرافی ها، صرافی ها، دستگاه های فروش بلیط
لوازم خانگی
اتاق های تمیز
آبگرمکن و مشعل
محصولات نوری
ماشین های فروش
چاپگرها
ویترین فریزر و چیلر
دستگاه های کپی
تجهیزات بهداشتی
تجهیزات اداری

دستگاه های تهویه مطبوع
پایانه های مالی (ATM)، صرافی ها، صرافی ها، دستگاه های فروش بلیط
لوازم خانگی
اتاق های تمیز
آبگرمکن و مشعل
محصولات نوری
ماشین های فروش
چاپگرها
ویترین فریزر و چیلر
دستگاه های کپی
تجهیزات بهداشتی
تجهیزات اداری
سیستم های آنالیز آزمایشگاهی

کاربرد الکتروموتور abb

موتورهای الکتریکی یا الکتروموتور abb از چه قطعاتی تشکیل شده اند؟

موتورهای الکتریکی از 9 قسمت مجزا تشکیل شده اند. این بخش ها شامل موارد زیر است:

1- روتور:

قسمت متحرک موتور الکتریکی روتور نامیده می شود. در واقع انرژی الکتریکی که به انرژی مکانیکی تبدیل می شود در روتور تامین می شود. تیغه های رسانا در داخل روتور تعبیه شده اند که باعث حرکت جریان می شوند و با میدان مغناطیسی تشکیل شده به کمک استاتور در تماس هستند. در نتیجه نیروهایی برای شروع و چرخش شفت ایجاد می شود. البته در برخی از انواع الکتروموتورها، روتور ساختار هسته ای آهنی دارد و تیغه های رسانا در استاتور تعبیه شده است. اما در هر صورت ساختار کلی روتور به این صورت است.

2- استاتور:

قسمت ثابت موتور الکتریکی که دارای سیم پیچ یا تیغه های رسانا است و میدان مغناطیسی ایجاد می کند، استاتور نامیده می شود. تعامل بین میدان ایجاد شده توسط استاتور و روتور باعث چرخش و حرکت روتور می شود. شفت در مرکز آن قرار دارد.

فلومتر چیست؟

3- بلبرینگ:

یاتاقان ها در ابتدا و انتهای شفت در یک موتور الکتریکی نصب می شوند تا چرخش روتور به دور محور خود آسان شود. شفت می تواند نیروی مکانیکی خود را از طریق یاتاقان ها منتقل کند.

4- کویل:

سیم های سیم پیچی که در جعبه ای به نام کویل قرار می گیرند، سیم پیچ یا قطب نامیده می شوند. سیم پیچ اغلب از مس ساخته شده است. استاتور می تواند چرخش را از طریق اختلاف میدان مغناطیسی بین سیم پیچ و روتور کنترل کند که با عبور جریان الکتریکی می تواند چرخش را کنترل کند. در واقع این سیم پیچ ها هستند که سرعت چرخش موتور الکتریکی را کنترل می کنند. هرچه قطب های بیشتری وجود داشته باشد، موتور کندتر می چرخد. یاتاقان ها در ابتدا و انتهای شفت در یک موتور الکتریکی نصب می شوند تا چرخش روتور به دور محور خود آسان شود. شفت می تواند نیروی مکانیکی خود را از طریق یاتاقان ها منتقل کند.

سروو موتور چیست؟

استپر موتور چیست؟

5- شکاف هوا:

شکاف بین روتور (قطعه متحرک) و استاتور (قطع ثابت) در موتور الکتریکی را شکاف هوا می گویند. شکاف هوا باعث افزایش شار مغناطیسی می شود و اگر کمی بزرگتر از مقدار استاندارد باشد باعث افزایش قابل توجه جریان و ایجاد نویز زیادی می شود. بنابراین بهتر است این شکاف تا حد امکان کم باشد.

6- کاسه:

این قسمت از الکتروموتور که در وسط صفحات قرار دارد و حاوی بلبرینگ است، با هدایت جریان مکانیکی دورانی به طور کامل و کنترل می شود.

7- پوسته:

محفظه ای که از چدن یا آلومینیوم ساخته شده و تمام قسمت های موتور الکتریکی را در خود جای می دهد، محفظه نامیده می شود.

8- فن:

یک فن در انتهای موتور الکتریکی، در انتهای شفت تعبیه شده است تا با هدایت جریان هوا از خارج به داخل شفت، موتور الکتریکی را خنک کند.

9- منبع تغذیه:

همانطور که از نام آن پیداست، موتورهای الکتریکی با جریان الکتریکی کار می کنند. منبع تغذیه موتور الکتریکی می تواند جریان متناوب (AC) یا جریان مستقیم (DC) باشد. با این حال، جریان DC را می توان با استفاده از اینورترها به جریان AC تبدیل کرد. یک فن در انتهای موتور الکتریکی روی شفت تعبیه شده است تا با هدایت جریان هوای بیرون به داخل شفت، موتور را خنک کند.

اجزایی تشکیل دهنده موتور الکتریکی یا الکتروموتور abb

موتور الکتریکی یا الکتروموتور abb چگونه کار می کند؟


اگر با مفاهیم مهندسی برق آشنایی ندارید، عملکرد یک موتور الکتریکی ممکن است پیچیده به نظر برسد. با این حال سعی کرده ایم آن را به ساده ترین شکل ممکن توضیح دهیم. پس از ورود انرژی الکتریکی از منبع تغذیه به استاتور، سیم پیچ های سیم واقع در دو طرف هسته استاتور مغناطیسی می شوند. در این مرحله یک میدان مغناطیسی دوار توسط سیم پیچ ها ایجاد می شود که میله های رسانا را از روتور به بیرون و پشت آن می کشد. چرخش روتور نیروی مکانیکی مورد نیاز برای استفاده در ماشین آلات را فراهم می کند.

زبان برنامه نویسی اسکادا

طبقه بندی موتورهای الکتریکی بر اساس جریان ورودی:
همانطور که قبلا ذکر شد، برخی از موتورهای الکتریکی با جریان مستقیم (DC) و برخی دیگر با جریان متناوب (AC) کار می کنند. با این ویژگی موتورهای الکتریکی به دو گروه تقسیم می شوند.

موتور الکتریکی DC یا جریان مستقیم abb
موتور الکتریکی AC یا جریان متناوب abb
در ادامه به توضیح و معرفی هر دو می پردازیم. همچنین اتوماسیون صنعتی زیمنس یکی از بهترین برندهای موجود در زمینه ارائه موتورهای الکتریکی و تجهیزات اتوماسیون صنعتی می باشد که می تواند نیاز کاربران به موتورهای الکتریکی و تجهیزات اتوماسیون را با بهترین محصولات و کیفیت برتر برطرف کند.

موتور الکتریکی یا الکتروموتور abb چگونه کار میکند

طبقه بندی الکتروموتور abb

موتورهای الکتریکی DC:


این نوع موتور الکتریکی دارای آرمیچر ساخته شده از آهن رسانای الکتریکی است. کموتاتور یک کلید چرخشی است. موتورهای DC انواع مختلفی دارند، از جمله:

موتورهای سری DC: گشتاور راه اندازی بالایی دارند و در صنایعی مانند پرس ضربه ای، بالابر هیدرولیک و جرثقیل استفاده می شوند.
موتور DC شنت: این نوع دارای حداکثر گشتاور در سرعت اسمی است. بنابراین برای پنکه ها و دمنده های صنعتی مناسب است. توجه به این نکته ضروری است که این نوع الکتروموتورها نباید تحت بارهای سنگین کار کنند، زیرا فشار زیاد روی آرمیچرها به موتور آسیب می رساند.
موتور DC مرکب: این نوع موتور الکتریکی ویژگی های هر دو گروه سری و شنت را با هم ترکیب می کند و به دو دسته ترکیب اضافی و ترکیب تفریقی تقسیم می شود.


موتورهای الکتریکی AC:


این نوع موتور الکتریکی به طور گسترده در هر دو بخش خانگی و صنعتی استفاده می شود. برخی از مزایای این نوع موتورها عبارتند از:

طراحی ساده و ماندگاری بالا
هزینه نگهداری کم
قیمت نسبتا پایین و مقرون به صرفه
اتصال آسان و کامل به منبع تغذیه
طراحی موتورهای الکتریکی AC بسیار ساده تر از موتورهای DC است و انواع خاصی برای هر کاربرد وجود دارد. موتورهای الکتریکی AC به دو گروه تقسیم می شوند.

1. موتور الکتریکی AC سنکرون:
از این نوع در کارخانه ها و برای اصلاح ضریب توان استفاده می شود. در این حالت میله سنکرون روی شفت موتور الکتریکی قرار نخواهد گرفت. همچنین سرعت ثابت موتور در نوع سنکرون آن را برای تجهیزاتی مانند ساعت برقی مناسب می کند. برخی از مزایای موتورهای الکتریکی سنکرون AC عبارتند از:

به نوسانات ولتاژ حساس نیست
کارایی خوبی دارد
دارای ضریب توان مناسب و قابل تنظیم است.
2. موتور الکتریکی AC ناهمزمان:
این نوع به قفس سنجابی و روتور زخم تقسیم می شود. در نوع قفس سنجابی، میله‌های روتور به منظور جلوگیری از لرزش و قفل شدن در هنگام راه‌اندازی موتور، مایل هستند. برخی از مزایای مدل قفس سنجابی عبارتند از:

طراحی ساده و قیمت مناسب
سرعت موتور ثابت در بارهای مختلف
ضریب توان بالاتر در مقایسه با نوع روتور زخمی
موتورهای الکتریکی ناهمزمان AC همچنین روتور را با یک روتور زخمی می پیچند تا با افزایش یا کاهش مقاومت روتور، جریان جریان از موتور را تنظیم کند. مزایای این نوع عبارتند از:

– گرمای موتور در خارج از استاتور رخ می دهد.
– قابلیت دریافت استارت های متوالی تحت بار را دارد.
– جریان در مرحله راه اندازی موتور قابل تنظیم است.

طبقه بندی الکتروموتور abb
طبقه بندی موتور الکتریکی یا الکتروموتور abb

رولمان صنعت نمایندگی فروش الکتروموتور abb می توانید برای سفارش و استعلام قیمت با واتساپ 09147334288 ارسال کنید.

generalsanat_vahid وب‌سایت

نظرات بسته شده است.

ارتباط با واحد فروش
Send via WhatsApp